Nya Tech Troopers sökes i Stockholm!

Tech Trooper som erbjuder IT-support som deltidsjobb i Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Helsingborg och nu även Norge.
Tech Troopers

Kan du mycket inom teknik och bor i Stockholm? Skulle du vilja använda dina IT-kunskaper för att hjälpa människor med deras teknikproblem och samtidigt tjäna extrapengar?

Att vara en Tech Trooper är lika enkelt som att hjälpa vänner och familj med teknikproblem, skillnaden är att vi förser dig med uppdrag och du får betalt varje gång du hjälper en kund. Det är upp till dig var, när och hur många ärenden du vill lösa. Hittar du inte lösning på ett problem kan du alltid vända dig till vårt community med andra Tech Troopers där du även kan hjälpa andra.

Här nedan svarar vår rekryterare Maria på de vanligaste frågorna vi får om att jobba som Tech Trooper:

Hur många uppdrag får jag ta på mig?

– Hur många som helst!

Blir jag förvarnad innan jag får ett uppdrag?

– Ja, du kan välja att få ett meddelande en timme eller mer innan uppdraget ska utföras eller ingen förvarning alls.

Kan jag jag ha en annan sysselsättning samtidigt som jag är Tech Trooper?

– Absolut, våra Tech Troopers är oftast studenter, arbetande tekniker eller hobbytekniker som helt enkelt bara vill hjälpa människor att lösa tekniska problem på sin fritid.

Hur kommer jag igång?

– Du börjar med att skicka in din ansökan här så kontaktar vi dig om du matchar det vi söker. Alla Tech Troopers får en grundlig introduktion i vårt system och vår filosofi och sen är det bara att sätta igång.

Ansök och läs mer här: weare.techtroopers.com