Möt våra Troopers – André

Andre från Tech Troopers hjälper på plats
Tech Troopers

Låt oss presentera André som jobbar som Super Tech Trooper hos oss!

Vem är du?
Teknikintresserad problemlösare som tar musik-lyssnande på alldeles för stort allvar. Spenderar största delen av tiden på att bygga datorer eller finslipa på inställningar.

Vilka problem löser du som Tech Trooper?
Jag tar det mesta ärenden från betalstationer till porttelefoner men jag föredrar ärenden med hårdvarufel framför mjukvarufel.

Hur kom det sig att du började på Tech Troopers?
Jag började hos Tech Troopers då jag älskar att hålla på med teknik och problemlösning. Ett bra sätt att få jobba med sin hobby med andra ord. Jag började först som Tech Trooper och efter ett par månader fick jag en heltidsanställning som Super Tech Trooper.

Vad är bäst med ditt jobb?
Det bästa med att jobba här på Tech Troopers är att jag får dela med mig av min kunskap om datorer till andra och hjälpa till när folk har fått problem.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
En typisk dag brukar innefatta att jag tar några telefonärenden på morgonen, bokar in hembesök lite senare så jag hinner äta lunch innan. Blir det tid över på eftermiddagen blir det lite mer telefonärenden och planering tills nästa dag.

Favorit-teknikpryl?
Min favorit-pryl är smart-klockor, prylen du inte visste du behövde förrän du faktiskt har den.

Vad spår du blir nästa stora produkt inom teknikbranschen?
Jag tror på att nästa stora produkt kommer vara datorer i surfplatteformat, smidig lösning för dagens mobila samhälle. Tror också att ögonspårning kommer bli en mer vanlig funktion i laptops.