Möt vår tekniker Dilwar!

Bild på Dilwar
Tech Troopers

 

Vem är du?

En kille på 36 år som bor i Nacka – Stockholm. Mitt teknik intresse väcktes baserad på en film faktiskt nämligen The Matrix, jag tyckte det var riktigt häftigt när man ringde sin tekniker ”operator” när de behövde vägledning. Annars är jag en fotbollstokig supporter som håller italienska AC Milan nära till hjärtat.

Hur kom det sig att du började på Tech Troopers?

Jag har jobbat mer än 10 år inom service management och support och kände att min kunskap och erfarenhet kan komma till nytta för någon annan. Därför tyckte jag att Tech Troopers passar mig bäst då man har privata- och företagskunder som jag kunde hjälpa och förenkla deras vardag.

Vilka problem löser du som Tech Trooper?

Jag gillar att träffa människor så jag tar oftast hembesök ärenden, och då är det lite krångligare ärenden som inte går att lösa via telefon.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa är när man ser en nöjd kund, lite skillnad kan göra mycket. Det håller mig motiverat till det jag gör idag.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Då jag har en annan heltids sysselsättning kan min dag variera, men den innehåller alla fall 8 timmars arbete samt 1 timmes träning så gott jag kan.

Favorit-teknikpryl?

Jag måste säga min iPhone, det mesta går att lösa med telefonen idag som får dessutom plats i bakfickan är det guldvärt.

Behöver du hjälp med tekniken?

Låt Dilwar eller någon av våra andra kvalitetssäkrade tekniker hjälpa dig. Vi kan hjälpa dig med tekniken via telefonsupport eller om det behövs kan vi göra ett hembesök (med RUT-avdrag). Då kommer en av våra tekniker hem till dig och löser problemet på plats. Vi har fasta priser och kan erbjuda snabb, professionell hjälp av kvalitetssäkrade tekniker.

Skapa ett ärende via denna länk eller på knappen nedan!

Smartify får ingen provision från försäljningen m.m. av ovan produkter. Vi delar ibland videos m.m. för att vi tycker att det är smarta produkter eller appar.