Møt våre Troopers – Ørjan

Tech Trooper Ørjan Knutsen
Tech Troopers

Hvem er du?

Mitt navn er Ørjan og er 33år med 3 barn og samboer. Jeg jobber som Hovmester på ulike arrangementer rundt om i Norge, resten av tiden utfører jeg support saker for Tech Troopers.

Hvordan hadde det seg at du begynte i Tech Troopers?

Etter endt skole gang begynte jeg for et annet IT selskap i Bergen, Tech Troopers var faktisk den første jobben jeg søkte på, jeg ble anbefalt å opprette en profil på siden deres og hvis noe ble ledig skulle jeg bli kontaktet. Og det var akkurat det som hendte 😊

Hva slags problemer løser du som Tech Trooper?

Som teknisk support medarbeider løser man alle slags mulige problemer, alt fra feilsøking, installering av ulike operativsystem, oppsett av printere, oppdatere drivere, gjenoppretting av kontoer og fjerning av virus og skadelige programmer, dette for å bare nevne noen få utfordringer.

Hva er det beste med jobben?

Noe av det jeg synes er best med jobben er at jeg lærer som oftest noe nytt hver dag, det er også veldig gøy når kunden er kjempe fornøyd med oppdraget som er utført.

Hvordan ser en vanlig dag ut for deg?

En vanlig dag for meg er som oftest ganske travel, opp tidlig for å levere barn til skole og barnehage. Deretter utfører jeg support for kunder av Tech Troopers, noen av disse oppdragene er avtalt på forhånd men mange av kundene kommer også som haste saker.

Jeg jobber også som bartender og hovmester på ulike arrangementer i Norge, hovedsakelig i Hordaland.

Favoritt teknisk-gadget?

Jeg har en bærbar pc hjemme og en stasjonær pc på kontoret, noe av det jeg alltid har med meg er et nettbrett med tastatur & handsfree.

Noe av det jeg liker veldig godt med nettbrettet er at jeg kan jobbe hvor som helst i verden, den tar liten plass og har lang batterilevetid.

Hvis jeg skulle valgt en favoritt gadget måtte det bli nettbrettet mitt, jeg hadde ikke klart å jobbe like fleksibelt og effektivt uten denne.

Hva spår du blir det neste store produktet innen teknikkbransjen?

Kunstig intelligens tror jeg uten tvil blir det neste store innenfor IT bransjen, mulighetene her er uendelige.

Trenger du hjelp og teknisk support med å få teknologien til å fungere hjemme?

Ta kontakt med oss om du vil ha teknisk hjelp med din WiFi, PC, datamaskin, TV installasjon eller hjemmeelektronikk. Det spiller ingen rolle når eller hvor, vi gir teknisk support på stedet, via chat, email eller telefon. Helt enkelt det som passer deg best.

Få hjelp i dag, – bestill din Tech Trooper her!

Vi garanterer at du blir tilfreds, eller pengene tilbake. Les om våre kunders tilfredshetsgaranti og hvordan vi tar betalt for teknisk support.