Møt vår Tech Trooper Johannes!

Bild på Johannes som har svart skjorta, glasögon och brunt hår
Tech Troopers

Hvem er du?

Jeg heter Johannes og er en mann på 25 år som bor like uten for Gøteborg. Jeg har alltid hatt en stor interesse for teknologi, og spesielt datamaskiner. Min interesse går tilbake til ungdomsårene når jeg satt hva folk anser som alt for mye foran datamaskinen. Mye av denne tiden bestod av spill som World of Warcraft, League of Legends og Counter-strike. Men i det siste har jeg spilt mye Overwatch. Jeg ønsket meg alltid en karriære innen Esport, men dessverre man kan ikke bruke så mye tid i spillverden i sine eldre dager. Istedet bruker jeg tiden på å hjelpe folk med all form for teknologis som finnes.

Hvordan hadde det seg at du begynte i Tech Troopers?

Det virket naturlig for meg å få kunne hjelpe folk med deres teknologi. Jeg har gjort det under hele min oppvekst med familie og venner. Så få kunne gjøre det samme, men å få betalt hørtes ut som det beste noensinne.

Hva slags problemer løser du som Tech Trooper?

Det blir mange «enklere» problemer for min del. Slik som reinstallsjon av operativsystem og diverse problemer med epost. Og selvsagt det som alle frykter mest, problemer med WiFi.

Hva er det beste med jobben?

Å se hvordan en person endrer seg så raskt etter at man har hjulpet dem. Fra å gråtkvalt til lykkestårer når jeg har hjulpet til med å løse problemet.

Hvordan ser en vanlig dag ut for deg?

Min morgen starter med en sterk kopp kaffe og så en gjennomgang av saker som ligger ute. Og når jeg kjenner at kaffen har gitt ønsket effekt begynner jeg å ringe kundene. Jeg mikser jobben med studiene så det forekommer veldig mye kaffe på en dag.

Favoritt-dings

Helt klart datamaskinen min.

Hva spår du som det neste store produktet innen IT-bransjen?

  1. Kunstig Intelligens
  2. Nanorobotikk
  3. Droner

Vil du ha teknisk support?

Tech Troopers gir teknisk support via mail, telefon eller om det trengs kan vi utføre et hjemmebesøk. Da kommer en av våre teknikere hjem til deg og løser problemet på stedet.

Sett opp en sak via denne lenken.

Les hvordan Tech Troopers tar betalt for teknisk support og vår trygghetsgaranti.