Møt vår Super Tech Trooper Øyvind!

Tech Troopers

 

Hvem er du?

Spill, teknologi og Esport-entusiast bosatt i Oslo. Veldig glad i musikk og bøker ved siden jobben, og ellers en jovial og positiv fyr med lang bakgrunn i PC-bygging og feilsøking.

Hvordan ble det slik at du startet i Tech Troopers?

Jeg var tidligere ansatt i butikken til Komplett.no i Oslo med ansvaret for PC og ble med som en av de første norske ansatte i Tech Troopers da vi begynte på norsk jord. Ble interessert i konseptet og ønsket en mer utfordrende hverdag på jobb der feilsøking og problemløsning er i fokus.

Hva slags problemer løser du som Tech Trooper?

Jeg er en alt-mulig-mann som både tar meg av innkommende henvendelser fra potensielle kunder som trenger support, hjelper med å forstå problemene og har ansvaret for våre teknikere rundt omkring blant Norges fjell og daler. Ved siden av det utfører jeg også feilsøking og har ansvaret får verkstedet vårt i Oslo, der vi gjør alt fra å feilsøke vanskeligere saker, tar backup og setter opp datamaskiner for kunder og ikke minst bygger hele datamaskiner for både privatkunder som skal spille dataspill og bedrifter som trenger spesielle arbeidsstasjoner.

Hva er det beste med jobben din?

Det beste med jobben min er uten tvil den gleden som møter meg blant alle de fornøyde kundene. Jeg var i utgangspunktet litt bekymret for at jeg kanskje skulle komme til å få lange dager med masse frustrerte kunder, men realiteten er den at det er utrolig givende å kunne være med å hjelpe de som trenger og ikke minst er det veldig tilfredsstillende å finne løsninger på krevende problemer.

Hvordan ser en vanlig dag på jobben ut for deg?

En vanlig dag på jobb for meg begynner som regel med å svare på eposter og henvendelser før jeg begynner å ta meg av det som står på verkstedet. Noen ganger må jeg selv reise ut på oppdrag ute hos bedrifter eller hjemme hos kunder for å løse problemer, men som regel holder jeg i tøylene mens våre teknikere rundt om i landet får oppdragene som ligger klare.

Favoritt-dings

Av alle teknologiske duppeditter som finnes der ute er det jeg bruker mest og er mest glad i telefonen. Jeg jobber mye ut fra telefonen, hører på musikk, lydbøker og ser film på farta. Det fascinerer meg endeløst hvor mye informasjon vi har tilgang til på grunn av at vi har denne lille datamaskinen i lomma og med oss overalt.

Hva spår du som det neste store produktet innen IT-bransjen?

Jeg tror det neste store produktet i IT-bransjen blir kvantedatamaskiner. Til tross for at de mest sannsynligvis aldri vil bli såpass små og portable som dagens datamaskiner tror jeg disse vil bygges i stor utstrekning i større datasentere når teknologien blir finpusset. Vi har allerede en infrastruktur på internett idag med nettskybaserte løsninger, og jeg tror at i fremtiden kommer vi ikke bare til å «outsource» lagringen vår uten på internett, men også prosesseringen av data. Det vil være en game-changer for mange.

Trenger du hjelp og teknisk support med å få teknologien til å fungere hjemme?

Ta kontakt med oss om du vil ha teknisk hjelp med din WiFi, PC, datamaskin, TV installasjon eller hjemmeelektronikk. Det spiller ingen rolle når eller hvor, vi gir teknisk support på stedet, via chat, email eller telefon. Helt enkelt det som passer deg best.

Få hjelp i dag, – bestill din Tech Trooper her!

Vi garanterer at du blir tilfreds, eller pengene tilbake. Les om våre kunders tilfredshetsgaranti og hvordan vi tar betalt for teknisk support.