Meet our Troopers – David

David tech troopers
Tech Troopers

Møt David som i disse dager er på utplassering hos oss i Komplett Retail Store i Oslo.

Fortell oss om deg!

Jeg heter David, er 18 år og går på Data og Elektronikk på Etterstad Videregående Skole. Jeg kommer også fra Kina. Kina er faktisk et av de stedene jeg har reist til mest, siden jeg har familie og venner som bor der. Hobbyene mine er å spille og trene. Jeg har stor interesse for datamaskiner og generelt teknologi innenfor maskinvare og programvare. Helt siden jeg gikk på barnehage i Kina, fikk fetterne mine meg til å like alt som har med data å gjøre. de lærte meg blant annet hvordan man bygger datamaskiner og hva de forskjellige komponentene gjør.

Hva favoriserer du innenfor teknologi?

Alt som har med datamaskiner å gjøre, som programvare, maskinvare og spill. Å bygge en PC er noe av det morsomste jeg vet om.

Hvorfor valgte du å ha din utplassering hos Tech Troopers?

Jeg valgte å være utplassert hos dere på grunn av at jeg har vært kunde hos dere tidligere, og fikk strålende kundeservice. Dere fortalte meg også om at dere tok inn folk til utplassering. Dette fikk meg til å søke hos dere, i og med at data er noe jeg har mest interesse for. Det har vært utrolig hyggelig å jobbe med Tech Troopers; folka her er kjempehyggelige, morsomme og fikk meg til å føle meg velkommen her. Jeg gleder meg faktisk hver dag til å jobbe med dere på Tech Troopers.

Hva har du gjort under utplassering hos oss?

Det jeg har drevet med under utplasseringen er feilsøking (for det meste maskinvare) og bygging av datamaskiner.

Hvordan vil du beskrive kulturen ved Tech Troopers?

Miljøet på Tech Troopers er kjempebra. Jeg fikk lært mye om data som jeg ikke kunne tidligere. Ansatte hos Tech Troopers har mye kunnskape og er villig til å lære det bort. På den tiden her har jeg fått mye kunnskap som er nyttig for meg videre i livet.

Hva er dine mål etter endt utdanning?

Målet mitt etter videregående skole er å skaffe meg lærlingplass og deretter få fagbrevet. Etter fagbrevet har jeg lyst til å gå på Høgskolen i Østfold, for å bli data ingeniør. Når jeg er ferdig med utdanningen så har jeg helst lyst til å jobbe med PC service eller utvikling av programvare i utlandet.